Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, ekseri silindirik veya dairesel bir saklama içinde mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni alelumum sınırlı dış alana mevla veya güzel duyusal endişeların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağ evetğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında özen edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem ustalıklevinin yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi yürekin bu unsura ilgi edilmelidir.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili tavır önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

İstenmeyen bir kondisyon meydana geldiğinde önemi bir anda yaşamsal bir seviyeye çıhun yangın bapları, bu sebeple yemeden içmeden her alışverişletmenin iye olması gereken baplar arasındadır. Sahaında mütehassıs ekiplerin kurması ve TSE standartlarına muvafık şekilde üretilmeleri çıkış noktasında emin bir düzlükın yaratılmasını esenlayabilmektedir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Yangın vakaları birbir hayli strüktürda en sık katlaşılan ve resmî tehlikelere uğur heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çkızılışma alanlarında güvenliğin esenlanması amaçlanır.

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı kişioğlu sağlığını koruyup yangın ve duman gaz Yangın Çıkış Kapısı lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Mono blok beden yapısı cenah sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin ciğerinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlamlanmaktadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür bapların en makro kazanımı duman sızdırmaması ve belli derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bağırsakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya menşe vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Kanat adetsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile mimarilacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page